Oefentherapie Cesar/Mensendieck Bunschoten
logo
Oefentherapie Cesar/Mensendieck Bunschoten
Op de Ree 161 gPiet Heinstraat 28
3752CW Bunschoten-Spakenburg3752CW Bunschoten-Spakenburg
033-2999161033-2980455
Nieuws

Open dag 14 oktober 2015.

Gratis groepsles en gratis screening en advies.

Kom langs!!

stampoefentherapeut

Ton Oskam, Oefentherapeut Mensendieck start in Bunschoten.

De groepspraktijk Oefentherapie Cesar Adri Blokhuis krijgt versterking. Oefentherapeut Mensendieck Ton Oskam heeft zich aangesloten bij de praktijk. De samenwerking tussen beide disciplines is een mooie aanvulling op de oefentherapeutische behandeling. Klachten ontstaan vaak door verkeerd bewegen, waardoor overbelasting ontstaat in spieren en gewrichten of wervelkolom. Door het lichaam weer in balans te brengen verminderen de klachten en weet je hoe je klachten kunt voorkomen.

Oefentherapie Cesar en Mensendieck leert u omgaan met  fysieke klachten. Uw wervelkolom op een gezonde manier belasten en sterker maken. Training van spieren ter vermindering van de pijn.

Ademhalings- en ontspanningstraining bij hyperventilatie. Begeleiding bij hoofdpijn, slaapproblemen, valpreventie.

Ton brengt nieuwe kennis en methoden mee, bijvoorbeeld de methode Sykegrep, die zich richt op het ontspannen en mobiliseren van gewrichten en spieren. Deze methode biedt verlichting bij hardnekkige pijnklachten.  

Ton is een serieuze zorgprofessional die u persoonlijk begeleidt naar herstel van uw klachten.

Ton is ook een fanatieke sporter en kent het menselijk lichaam dus ook vanuit de praktijk. Ton heeft veel ervaring in de begeleiding van sporters (voetbal, tennis, volleybal) met klachten voetbal.

In oktober begint Ton op de maandag en woensdag met het geven van groepslessen.

Samen in balans. Aandacht voor en oefening van uw bewegingspatroon. U zult versteld staan hoe leuk het is om in een groep te bewegen en aan uw houding/conditie/belastbaarheid te werken.

Samen in Balans start op woensdag van 13.00-14.30

De nieuwe groepsles “Senior fit” . GOUWE OUWE GYM: Voor iedereen vanaf 60 jaar die het belangrijk vindt fit te blijven. In deze groepsles komt u samen op een plezierige manier in beweging.

In een eerste gesprek kijken we wat uw beginsituatie is. Bijvoorbeeld of er beperkingen zijn en hoe hiermee getraind kan worden tijdens de les.

Senior Fit op maandag  en woensdag 10.30-11.30

Week van de oefentherapie

Van 12 t/m 19 oktober is de week van de Oefentherapie. U bent van harte welkom in onze groepspraktijk tijdens ons open huis op woensdag 14 oktober van 10.00-17.00  , Op de Ree 161, naast de ingang van zorgcentrum de Haven.

Kom langs!  

Gratis groepslessen:  Beweeg je Fit van 10.00-11.00, SeniorFit (GOUWE OUWE GYM)  11.00-12.00 en Samen in Balans 13.00-14.00.

Inloopspreekuur 11.00-13.00 en  16.00-17.00: Heeft u (pijn) klachten? Vragen over uw kind?

Kinderen worden door de GGD niet meer gescreend op afwijkingen aan de wervelkolom.

Vraag deze dag een screening aan voor uw kind om de kijken af de wervelkolom zich goed ontwikkelt. U kunt ook vrijblijvend een afspraak maken op een ander tijdstip wat u beter uit komt.

Oefentherapie Cesar Bunschoten

Cesar Oefentherapie helpt !!!

Uit onderzoek blijkt dat 85% van de clienten vermindering van klachten heeft na de behandeling.

Oefentherapie is een methode waarbij, getraind wordt het houding en het bewegingspatroon te verbeteren .

Veel klachten ontstaan vanuit een verkeerd bewegingspatroon.  Als u het lichaam leert kennen en weet hoe u het kunt oefenen en trainen dan bent u op de goede weg om uw klachten op de juiste wijze te benaderen.

Oefentherapie Cesar is gelijk ontstaan met fysiotherapie. De beroepen lijken op elkaar alleen is de behandelwijze anders. Wij werken zonder apparatuur.

Ons centrum heeft 2 locaties. Dienstencentrum Bunschoten, naast de ingang van verzorgings tehuis de Haven en Piet Heinstraat 28 te Bunschoten. Beide adressen hebben twee mooie oefenruimtes.

De behandel methode is individueel. U krijgt persoonlijke begeleiding.

Na de individuele behandelingen is het soms prettig om in een groep het geleerde te blijven trainen. Er zijn 4 groepslessen waarbij u samen met elkaar, op een stimulerende wijze, blijft oefenen. Hierbij is persoonlijke aandacht en kunt u advies vragen.

+31 (0)33 - 299 91 61
Informatie Aanvraag